© 2017 by Youth Movers Network 

 • Facebook - Grey Circle
 • Twitter - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
Vi bruger cookies - læs mere her

KOMMENDE AKTIVITETER

TIDLIGERE AKTIVITETER

KONSTITUERENDE MØDE FOR YOUTH MOVERS NETVÆRKET

KØBENHAVN, VARTOV - 21. FEBRUAR 2018 KL. 16.30 - 19:30

PROGRAM

 

16:30 // Styregruppen præsenterer

 • Formål med netværk

 • Organisations-struktur

 • Præsentation af to fokusområder: netværk og politisk påvirkning, herunder output og aktiviteter

 • Niveauer af deltagelse: styregruppe, arbejdsgrupper eller medlem

 • Præsentations-runde

17:30 // Etablering af netværk og arbejdsgrupper

 

Vidensdeling

 • Konkretisere behov

 • Konkretisere aktiviteter

 • Etablering af eventuelle tematiske grupper

 • Afrunding i grupper og next step (hvem gør hvad)

Fortalervirksomhed

 • Konkretisere mål

 • Konkretisere aktiviteter

 • Afrunding i grupper og next step (hvem gør hvad)

18:30 // Sandwich og networking

19:00 // Afrunding i plenum og afklaring af organisationernes deltagelse

19:30// Slut

NETWORK KICK OFF EVENT

Vartov, 7. december 2018

Billeder, videoer og præsentationer fra eventet kan findes her

PROGRAM

9:30 // Ankomst og kaffe

10:00 // Introduktion til og formål med UngeNetværket Youth Movers

Introduktion til nyt UngeNetværk, initiativtagere, målgruppe og formål samt præsentation af dagens program, ved Gritt Holm Hedehus, leder af  VIVA

10:15 // Præsentation af UMs ungefokus

Pernille Borgbo, global ungerådgiver ved Udenrigsministeriet, vil fortælle om Udenrigsministeriets ungefokus herunder Danidas unge-review ’Youth Leading the World 2030’ og den danske ungepakke, der blev lanceret i august 2017. Derudover vil hun komme ind på, hvordan danske organisationer kan bidrage til at udmønte det store ungefokus i Danmarks udviklingspolitiske og humanitære strategi, Verden2030.

10:45 // Repræsentanter fra Danidas Unge-Panel 2017

Anders Palstrøm og Clara Halvorsen, fortæller om de strategiske interesser panelet har arbejdet for i forbindelse med udformningen af unge fokus i Danidas udviklingsstrategi. Derudover fremlægger de eksempler på de resultater, der kom ud af unge-panelets indsats og giver en status på, hvor vi er i dag.

11:00 // Unge som forandringsaktører – 3 innovative tilgange præsenteret af Nord og Syd organisationer

 

Youth Speak Up – Fortalervirksomhed i det 21. Århundrede

Oplæg fra Ghana Venskab om medie – og kommunikationsprojekt i Ghana ved professor Thomas Tufte, Leicester University, Clement Boateng, Project Coordinator Youth Empowerment for Life og Lise Grauenkær, programkoordinator, Ghana Venskab

 

Unge og klimakampagner på tværs af landegrænser

Oplæg fra VedvarendeEnergi der gennem eksempler fra projektet giver inspiration til mobilisering, frivillighed og innovative partnerskaber på tværs af landegrænser ved Maria Graversen, projektkoordinator og Sigrid Soelberg Vestergaard, kampagneleder

 

Unge entreprenører driver forandring i Ghana

Oplæg fra Ghana Venskab om nyudviklet entreprenørskabsmodel og træningsmanual ved lektor Leila Kæmsgaard Pagh Scmidt, VIA University Horsens og Abdul-Ganiw, Abubakari koordinator v/ Ghana Developing Communities Association

13:00 // Frokost

14:00 // Speed date om unge som forandringsaktører 

Hvad er dine tanker og erfaringer med unge som forandringsaktører i en udviklingskontekst? Deltag i denne speed date med mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne og dele erfaringer inden for følgende områder:

Youth Speak Up: Her er der mulighed for at tale med Clement Boateng, Thomas Tufte og Lise Grauenkær om hvordan radio og sociale medier kan bruges til at skabe social forandring båret af unge. Der vil også være mulighed for at høre om og dele andre erfaringer med brug af medier og kommunikation i ungdomsindsatser.

Youth takes the Baton for a Green Future: Her kan du få en snak med Maria Graversen og Sigrid Soelberg Vestergaard om mobilisering af unge og klimakampagner. Du kan også høre mere om VedvarendeEnergis erfaringer med at facilitere samarbejde mellem ungdomsgrupper på tværs af landegrænser i Kenya, Mozambique, Burkina Faso og Mali.

Unge entreprenører som forandringsagenter: Her kan du møde Leila Kæmsgaard Pagh Scmidt og Abdul-Ganiw Abubakari og høre mere om hvordan den nye entreprenørskabsmodel fungerer, og ikke mindst hvordan det kan bruges i andre sammenhænge og lande.

15:00 // Kaffe & kage

15:15 // Første skridt mod et ungenetværk - workshops om etablering af ungenetværk

I workshoppen arbejder vi med at skabe overblik over, hvad et ungenetværk skal kunne og hvilke interesser og temaer deltagerne gerne ser afspejlet i arbejdet i netværket i fremtiden.

16:15pm // Opsamling og næste skridt

16:30 - ? // Networking & drinks